Programajánló

Programajánló

Fedezzétek fel a környéket kétkeréken

Pattanjatok fel a TÖLGY kabin kerékpárjaira és járjátok be a Dunakanyart. 

SUP bérlés a TÖLGY kabinban

Hatalmas élmény a Dunakanyarban SUP-ozni. A vadregényes holtágban felevezhettek a nagymarosi homokszigetig, ahonnan lecsuroghattok a naplementét megcsodálva.

Bérlehető 2db SUP minden tartozékával (evező, mentőmellény, szörfpóráz, vízhatlan táska): 10.000Ft/tartózkodás (2 éjszaka).

Igényeteket a foglaláskor tudjátok jelezni az adatok megadásakor.

Masszázs a TÖLGY kabinban

Ha szeretnétek kikapcsolódni a stresszes hétköznapokból, jólesne egy frissítő, relaxáló svéd vagy gyógymasszázs, masszőrünk házhoz megy.

Igényeteket érdemes már foglaláskor jelezni.

Nagy Mihály  – gyógymasszőr: +36 70 882 3631

Lávaköves masszázs

A meleg vulkanikus bazaltkövek fizikai hatása kedvezően hat az idegrendszerre, ezáltal a lokális vérbőség oldja az egész testben rejlő feszültséget. 50 perces teljes test masszázs: 15.000 Ft

Időpontegyeztetés: Lorencz Gabriella +36 30 237 0919

KISMAROS - Királyréti Erdei Vasút

Kismaros egy aprócska település a Duna bal partján, Nagymaros és Verőce között. A Dunakanyarban járva érdemes szétnézni itt, a kerékpárút is áthalad a településen. Kismarosról indul a Királyréti Erdei Vasút, az eredetileg fa, majd kő szállítására használt vasút ma gyermekvasútként működik. Magyarország legrégebbi erdei vasútjainak egyike a Királyréti Erdei Vasút, mely az egykor 200 km-t meghaladó börzsönyi kisvasúthálózat egyik fennmaradt vonala. A Börzsöny legnagyobb medencéjének vizeit összegyűjtő Morgó patak völgyében halad a Dunaparttól Szokolya községen át Királyrétig. Királyrét szinte a hegység közepén van, a legszebb börzsönyi túrák kiindulóhelye. Ha nem vágytok száguldásra, de szívesen zötyögnétek a Dunakanyar egyik erdei kisvasút vonalán a kedvenc túraútvonalatok felé, akkor járjátok körbe vonattal a Börzsönyt.

KIRÁLYRÉT - Várhegy kilátó

A Börzsöny egyik legszebb részén, az Ipolyerdő Zrt. területén található Várhegy-kilátó 2020-ban készült el, Királyréttől fél óra sétára van mindössze. Maga Királyrét 260 méteres magasságon fekszik KismarosKóspallag és Szokolya
szomszédságában, és számos élménnyel várja azokat, akik felfedeznék a környék kirándulóhelyeit, és gyermekbarát programjait.

REMETE BARLANG

A Dömössel szemben található Remete-barlang egy fantasztikus túracélpont, mely a Dunakanyarra, és a vele párhuzamosan húzódó hegységekre nyújt csodálatos kilátást. A sziklafalban természetes úton keletkeztek üregek, melyeket később a római korban az emberek tovább mélyítettek, így alakultak ki a barlangok, melyekhez számos legenda társul.

VISEGRÁD - Fellegvár

A Dunakanyar talán legemblematikusabb látképe a Visegrád fölött magasodó meredek hegyen fekvő Fellegvár. A régió kötelező látnivalójának számító romos erőd kiállításai kissé idejét múltak, porosak, de az elképesztő panoráma miatt semmiképpen se hagyjuk ki a látogatást.